PLI control file doesn't work


PLI control file doesn't work
#1
I followed this article to modify PLI control file and specific it in LPub, but it seems doesn't work, how can I use it correctly?


Attached Files Thumbnail(s)
       
Reply
Re: PLI control file doesn't work
#2
Are you sure that you are working with the pli.mpd file located in your LPub\extras folder?
Reply
Re: PLI control file doesn't work
#3
Philippe Hurbain Wrote:Are you sure that you are working with the pli.mpd file located in your LPub\extras folder?
Really? I don't know that file has to be put in that folder, I will try it.
Reply
Re: PLI control file doesn't work
#5
I guess you'll have to wait for a Mac user here Wink
Reply
Re: PLI control file doesn't work
#8
Philippe Hurbain Wrote:I guess you'll have to wait for a Mac user here Wink
I got what I need! my loi.mpd file has mistake and it can be put any folder.
Thanks a lot!
Reply
Re: PLI control file doesn't work
#4
Philippe Hurbain Wrote:Are you sure that you are working with the pli.mpd file located in your LPub\extras folder?
I am using Mac LPub, there is no extras folder, what can I do?
Reply
Re: PLI control file doesn't work
#6
Philippe Hurbain Wrote:Are you sure that you are working with the pli.mpd file located in your LPub\extras folder?
I tried to put pli.mpd file in that folder of my winxp, but no any result what I need, what can I do?
Reply
Re: PLI control file doesn't work
#7
All I can say is that it works for me. Did you use a modified version of the pli.mpd provided with LPub, or did you create one from scratch?
Reply
Re: PLI control file doesn't work
#9
Philippe Hurbain Wrote:All I can say is that it works for me. Did you use a modified version of the pli.mpd provided with LPub, or did you create one from scratch?
I copy it from Working with LPub, then I add my own control technic plate parts as below:
Code:
0 FILE Technic Plate.ldr
0 Parts List Orientation for Technic Plate with holes
0 Name: Technic Plate.ldr
0 Author: MLCad
0 Unofficial Model
0 ROTATION CENTER 0 0 0 1 "Custom"
0 ROTATION CONFIG 0 0
0 Rotation technic plate 2x4 with holes
1 16 180 0 0 1 0 0 0 0.970296 -0.241922 0 0.241922 0.970296 3709b.dat
0 Rotation technic plate 2x6 with holes
1 16 180 0 0 1 0 0 0 0.970296 -0.241922 0 0.241922 0.970296 32001.dat
0 Rotation technic plate 2x8 with holes
1 16 180 0 0 1 0 0 0 0.970296 -0.241922 0 0.241922 0.970296 3738.dat
0
0 NOFILE
0
Reply
Re: PLI control file doesn't work
#10
As you can see, it works (right part was done with your pli.mpd).
One question: did you cleared assembly image cache (in tools menu)? otherwise you keep reusing old orientation again and again...
   
Reply
Re: PLI control file doesn't work
#11
Philippe Hurbain Wrote:As you can see, it works (right part was done with your pli.mpd).
One question: did you cleared assembly image cache (in tools menu)? otherwise you keep reusing old orientation again and again...
[attachment=1139]
I got the correct result, thanks again.
Reply
« Next Oldest | Next Newest »



Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)