"Open" attachment doesn't work


"Open" attachment doesn't work
#1
It makes no difference if I select "Open" or "Download" for an attachment. Either case causes the download dialog to appear.

Using Chrome 31.0.1650.48 m on Windows 7 64 bit.
Reply
Re: "Open" attachment doesn't work
#2
you need to setup your system and/or your browser to understand "ldr" and "mpd" and "dat". Currently I do not exactly how you do that, but we talked about that already in the forum. Just search Smile
Reply
Re: "Open" attachment doesn't work
#3
If you choose "open", your system will download(!) the part into a temp folder and open it afterwards...
While choosing "download" you specify a folder and open the file then manually...

/Max
Reply
Re: "Open" attachment doesn't work
#5
It does not happen that way in my browser. Maybe it's a configuration issue on my part, as Michael says. Though I do not see such a configuration option in the browser settings.
Reply
Re: "Open" attachment doesn't work
#6
Maybe this page tells the story for you:
https://support.google.com/chrome/answer/95759?hl=en

As i earlier wrote, i do not use chrome, so it is only a guess that it works.
Reply
Re: "Open" attachment doesn't work
#7
Yes, that helps. Thanks!
Reply
Re: "Open" attachment doesn't work
#4
I do not use Chrome but firefox and there you have the possibility to set the application for specific content (https://support.mozilla.org/en-US/kb/set...file-types) I am sure something similar exists for Chrome.
My setting for LDView files (dat, mpd, ldr) is "Always ask". Maybe you have set that to "Always save".
Just as an Idea.
Reply
« Next Oldest | Next Newest »



Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)