Lpub 3d not showing PIL object


Lpub 3d not showing PIL object
#1
guys im trying to add the wedo 2.0 hub into a model. i have noticed that the object is shown in the building isntruction but its not shown at the PLI. does some one know why? it is due its too big, or it cant find the object in a library?

the object is: 19071c01.dat



0 STEP

1 71 0 0 0 0 -0.005 -1 -0.001 1 -0.005 1 0.001 0 19071c01.dat



i have noticed in some models when objects are not shown in the PLI secction its due the file its not find on the lpub db or something like that as an not valid example it that you may have a file called 3701a.dat and its not shown at the PLI but if you rename it to 3701.dat it appears. i know its not the same object but looks very similar too. and for a building insruction its good enough.

any other object number to replace 19071c01.dat

[Image: 4ErJyIn.png]
Reply
RE: Lpub 3d not showing PIL object
#2
it seems that lpub cant render the upper part of the 19071.dat file.

its perfect on any cad, and if i open it on licreator its shown as its expected.

so may be some miss interpretation of lpub of the 19071.dat file or a little bug on the dat file it self

that part its made from several other parts its probably the issue on s\19066s01.dat
Reply
RE: Lpub 3d not showing PIL object
#3
i have found the issue. it was nothing related what i was expecting.

it looks like lpub was looking thoes files on lpub3dldrawunf.zip and complete.zip as they were not there it did not add them into the PLI.

so what i did was copy them into the zip files and now its working as expected.

[Image: OieInEn.png]

[Image: jdpmxCD.png]

so problem solved. Smile
Reply
« Next Oldest | Next Newest »



Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)