MLCad ~movedto buggy???


Re: MLCad ~movedto buggy???
#13
Mmhhh... no, if I inline then apply movedto transformation (which, imho, means "apply twice the moved to transformation to u9131 - why twice???) I get this result, different from MLCad upgrade:
Code:
1 7 0 0 0 -1 0 0 0 1 0 0 0 -1 u9131.dat
Anyway, I have a file (testmoved.ldr) that looks good in LDView, LDCad, MLCad without performing upgrade or MLCad after performing upgrade before save/reload:

.png   testmoved.png (Size: 16.19 KB / Downloads: 0)
...but is plain wrong after "upgrade"/save/reload.

.png   testmovedmlcad.png (Size: 11.9 KB / Downloads: 0)

I am not so much concerned (yet) by the way to achieve correct result than by the wrong thing I see...
Reply
« Next Oldest | Next Newest »



Messages In This Thread
Re: MLCad ~movedto buggy??? - by Stephen - 2015-05-06, 10:48
Re: MLCad ~movedto buggy??? - by Stephen - 2015-05-06, 12:03
Re: MLCad ~movedto buggy??? - by Stephen - 2015-05-06, 13:36
Re: MLCad ~movedto buggy??? - by Stephen - 2015-05-06, 14:56
Re: MLCad ~movedto buggy??? - by Stephen - 2015-05-06, 15:46
Re: MLCad ~movedto buggy??? - by Philippe Hurbain - 2015-05-07, 7:08
Re: MLCad ~movedto buggy??? - by Stephen - 2015-05-07, 7:58
Re: MLCad ~movedto buggy??? - by Stephen - 2015-05-07, 8:46
Re: MLCad ~movedto buggy??? - by Stephen - 2015-05-09, 12:46
Re: MLCad ~movedto buggy??? - by Chris Dee - 2015-05-09, 16:52
Re: MLCad ~movedto buggy??? - by Steffen - 2015-05-09, 19:13

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)