LDraw.org Discussion Forums

Full Version: WebGL renderer
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Very impressed with what you've got there.

Recently thought i'd give WebGL a go my self. Mainly to replace the ancient LDraw cad software i made about 8 years ago: http://news.lugnet.com/cad/?n=11299 It's still available from that link if your interested.

Looks like your about two months ahead of me in dev. I have models loading and showing with nice normal's etc but it's all server side gen. Will let you know when i get mine up on a server.
Much rougher than yours atm. But here is my WebGL LDraw project.
The parts list on my server is a cut down one, so most models won't work yet.
http://mr-bucket.co.uk/TestWebGL.aspx
I would like to use this on my website. Can't wait!!
I just tested again with the same file, but unfortunately it still does not work Sad
If I can be of any help please let me know.
yeah i still havn't solved the bug.. i'll look into it asap Smile
Daniel B Wrote:Much rougher than yours atm. But here is my WebGL LDraw project.
The parts list on my server is a cut down one, so most models won't work yet.
http://mr-bucket.co.uk/TestWebGL.aspx

That's great Smile An online editing tool would be nice!
Thanks Smile Well if you want to use it you can do that already. All sources are up and installing should be straightforward but if you need help just ask. I'm already using it in a project of mine
I had also an eye on that, but for me it was not "straight forward" Sad so I pushed it away that day.
Maybe you can write some lines how to make it work. Smile
maybe I am tooooo stupid.
ok i verified the problem. There's a line that breaks everything:

1 117313504 -125 -208 -400 0 0 1 0 1 0 -1 0 0 3941.DAT

The color number is clearly off and javascript chokes. Replacing with the following will work.

1 14 -125 -208 -400 0 0 1 0 1 0 -1 0 0 3941.DAT

Note that the other problem is still there. Also i noticed that the file use spaces in internal file names, i think brigl don't like that either.
I've attached the cleaned file. Here's how it render:

[Image: tTV6b.png]
The colour number is not off, it's an custom one.

See also this recent thread:

http://forums.ldraw.org/showthread.php?t...60#pid7660
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16