LDraw.org Discussion Forums

Full Version: Some of my youth town series models
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
this were some of the models i had at home. others were already build by some other ldraw users. if i recall more models i will be uploading them too


[Image: AOBupzq.png]

Set: 6609-1 - Race Car
Year: 1980
OMR Compliant: Yes
Missing: Nothing
CAD: LdCad 1.6b "the beast"
Comments: This was my fist ever Lego kit i had. This one is the guilty kit to my self being here posting lol....
[Image: DRjjjzz.png]

Set: 6608-1 Tractor
Year: 1982
OMR Compliant: Yes
Missing: Nothing
CAD: LdCad 1.6b "the beast"
Comments: This was my fist Lego kit i purchase with my money, i still remember it cost me 8usd. It was a loooooot of money for a kid in those days.
[Image: 9dAY9Fa.png]
Set: 6657-1 - Fire Patrol Copter
Year: 1985
OMR Compliant: Yes
Missing: Nothing
CAD: LdCad 1.6b "the beast"
Comments: none
[Image: Mr127wS.png]

Set: 6688-1 - Ambulance
Year: 1985
OMR Compliant: Yes
Missing: Nothing
CAD: LdCad 1.6b "the beast"
Comments: none
[Image: T33k4Rs.png]

Set: 6612-1 - Fire Chiefs Car
Year: 1986
OMR Compliant: Yes
Missing: Nothing
CAD: LdCad 1.6b "the beast"
Comments: none
Very nice! What renderer? No logo on studs? on these tiny models, they are really lacking Wink
(2019-05-02, 11:55)Philippe Hurbain Wrote: [ -> ]Very nice! What renderer? No logo on studs? on these tiny models, they are really lacking Wink

im using stud.io, it may be not showing the logos due it has low resolution configured on the parameters. let me test with the tractor and upload it on hi res.

[Image: pYY9K6u.png]

UPDATE: No its not. i m rendering with hi res parameters now, and its not showing me the lego logos, i dont know why any idea?
Ldview shows me the logo on the studs. it should be an issue with studio configuration. or may be studio its not rendering any longer the lego logo. dont know

UPDATE2: yes its in the rendering configuratation on stud.io you can enable or not le stud logo.

[Image: TKv428L.png]


[Image: TeqPqgW.png]


they look like chinese Lego version lol

@philo render edition Wink

[Image: y9KCD5W.png]

This other render has enable some scratches on the bricks. (this are all options on studio render configuration) Stud logos / Uv degradation / Scratches)

[Image: JZLYIH4.png]


This has some extra Scratches and Uv Decoloration. it looks like he has a hardworkWink
[Image: 8ijjLnb.png]

Set: 7733-1 - Truck & Forklift
Year: 2008
OMR Compliant: Yes
Missing: Stickers, Minifigs
CAD: LdCad 1.6b "the beast"
Comments: ok.... this wasn't when i was kid Wink
The forklift is not on the same level as the truck and seems floating in mid air Wink

Are you using rubber black for the tires? they look quite shiny...
(2019-05-02, 15:10)Philippe Hurbain Wrote: [ -> ]The forklift is not on the same level as the truck and seems floating in mid air Wink

Are you using rubber black for the tires? they look quite shiny...

this is a special version of the forklift its levitation version lol.  Wink

i made the pbg file grabbed from rebricable. The colors are the ones set from Rebricable, i did not change them. i will pay attention on that detail. and re render to check how it looks.

Now that you mention that i though the same, the render was too shinny but i thought it was due how the render was done not due the material, now im rendering a new one with rubber black on the wheels and let you show.

update:

[Image: afxHT01.png]

They look better but dont know if they look natural either.
Pages: 1 2 3 4