LDraw.org Discussion Forums

Full Version: Technic 2019
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
(2019-12-05, 8:30)Philippe Hurbain Wrote: [ -> ]42088 - s\4716s03.dat should be s\42088 -4716s03.dat (and referred to as such).
Attached the model with correct embedding. I made embedding with LDCad, first removed "42088 - " prefix using file->cleanup detect. Then File -> cleanup -> Check "embed unofficial part AND add prefix -> use OMR.. button and key in 42088 set number.

Roland, would there be a way to properly embed part without removing prefix first?

And otherwise, I also got the buggy '42088 - s\4716s03.dat' when I tried to embed the wormscrew directly by right-click on it -> reorganize -> embed unofficial content -> fill in '42088 - ' as prefix. Roland, I guess this is a bug Wink

Sounds like a bug, it should use 'smart' prefixing (preserving the \s or whatever subfolder stated)

But if it already has the wrong prefix this approach will see it as part of the folder name. Which imho is the correct way to handle it. (crap in crap out Smile )

I'll check and make changes in 1.6d
(2019-12-05, 10:03)Magnus Forsberg Wrote: [ -> ]I'm planing to do a rework of these subfiles tonight.

Done now.
I have eliminated the need of the primitives 1-4cylih and 1-4cyloh, and replaced them with a fourth subfile 4716s04.
I still get a incorrect version of 4716s01 when I download this part from the PT. Something is strange....
(2019-12-05, 8:30)Philippe Hurbain Wrote: [ -> ]42088 - s\4716s03.dat should be s\42088 -4716s03.dat (and referred to as such).
Attached the model with correct embedding. I made embedding with LDCad, first removed "42088 - " prefix using file->cleanup detect. Then File -> cleanup -> Check "embed unofficial part AND add prefix -> use OMR.. button and key in 42088 set number.

My version now works. I don't get any warnings nor errors from MPDCenter. The only differences with my file and yours is in the axl4hol3.dat part. Is my version correct?
(2019-12-05, 22:57)Magnus Forsberg Wrote: [ -> ]I still get a incorrect version of 4716s01 when I download this part from the PT. Something is strange....
Cache issue? part works for me.
Yes it is. That's because I updated that primitive in the meantime!
(2019-12-05, 22:46)Roland Melkert Wrote: [ -> ]But if it already has the wrong prefix this approach will see it as part of the folder name. Which imho is the correct way to handle it. (crap in crap out Smile )
Yes. The underlying idea was to use the detect prefix mechanism to propose that prefix to the user, but indeed it doesn't work very well if you try to detect prefix and there is none...
Pages: 1 2 3 4