LDraw.org Discussion Forums

Full Version: Parts tracker not recognizing login?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
For some reason when I click on either the 'my submits' or 'my reviews' links under the tools link of the parts tracker it doesn't always immediately recognize that I am already logged in and will sometimes give me a message telling me I need to log in to access that function. Is anybody else having this problem? If it matters I am using Netscape Navigator version 9.
I use Mozilla Firefox and have the same problem.
(2016-04-04, 10:43)Heiko Jelnikar Wrote: [ -> ]I use Mozilla Firefox and have the same problem.

Is this happening always? Could you please check if you have an ldraw.org cookie named 'sid'. If that doesn't exist or has expired then the Parts Tracker will prompt you to login.
Found the cookie, but it is set to expire at the end of the session. Is there some way to make it permanent?
(2016-04-06, 0:08)Mark Kennedy Wrote: [ -> ]Found the cookie, but it is set to expire at the end of the session. Is there some way to make it permanent?

With the cookie present were you still prompted to login?
Also, when you log in, is the "Remember Me" checkbox checked?
(2016-04-06, 5:41)Chris Dee Wrote: [ -> ]
(2016-04-06, 0:08)Mark Kennedy Wrote: [ -> ]Found the cookie, but it is set to expire at the end of the session. Is there some way to make it permanent?

With the cookie present were you still prompted to login?



(2016-04-06, 5:49)Orion Pobursky Wrote: [ -> ]Also, when you log in, is the "Remember Me" checkbox checked?

Once the cookie is present it no longer ask me to log in, and I do have the "Remember Me" box checked.
(2016-04-06, 8:58)Mark Kennedy Wrote: [ -> ]
(2016-04-06, 5:41)Chris Dee Wrote: [ -> ]
(2016-04-06, 0:08)Mark Kennedy Wrote: [ -> ]Found the cookie, but it is set to expire at the end of the session. Is there some way to make it permanent?

With the cookie present were you still prompted to login?



(2016-04-06, 5:49)Orion Pobursky Wrote: [ -> ]Also, when you log in, is the "Remember Me" checkbox checked?

Once the cookie is present it no longer ask me to log in, and I do have the "Remember Me" box checked.

Good. That's how the authentication is supposed to work.
But myBB is still setting the cookie to expire on session close, regardless of the 'Remember Me' setting, which is different to the old forum.
This has to be a browser issue as I just tested on my machine and I had no problem. I use Safari. I'll fire up Firefox (and Netscape is Firefox based) and see what the issue is and how to correct it.
I was just prompted to log-in on the Partstracker using Firefox.

Can't really remember when it did this last time.
Pages: 1 2 3