Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced
Re: LPub Help! Submodels Do Not Load
November 14, 2012 11:27AM
Sweet! That worked! Nice to know about the ordering of model elements, and hope this post helps the next hapless builder find an answer.

Here's another question I've been wrestling with. On the "basket" porion of the model, you can see the angled bracket attached to the front of the basket, but it's also supposed to be attached to the red pin. It fits nicely with the Legos, but I can seem to rotate the angled backet to fit correctly. The rotation is just off enough. It appears that the bracket short leg cannot be aligned vertically. Thoughts on how to make this fit?

Thanks!
SubjectAuthorViewsPosted
LPub Help! Submodels Do Not Load Jonathan W.779June 12, 2012 12:32PM
Re: LPub Help! Submodels Do Not Load Daniel Goerner322June 12, 2012 01:36PM
Re: LPub Help! Submodels Do Not Load Jonathan W.278June 12, 2012 10:24PM
Re: LPub Help! Submodels Do Not Load Tim Gould296June 12, 2012 10:42PM
Re: LPub Help! Submodels Do Not Load Jonathan W.292June 13, 2012 12:36PM
Re: LPub Help! Submodels Do Not Load Eric Albrecht408June 25, 2012 12:37PM
Re: LPub Help! Submodels Do Not Load Attachments rwjorgen285November 14, 2012 10:23AM
Re: LPub Help! Submodels Do Not Load Philippe Hurbain279November 14, 2012 11:14AM
Re: LPub Help! Submodels Do Not Load rwjorgen272November 14, 2012 11:27AM
Re: LPub Help! Submodels Do Not Load Philippe Hurbain249November 14, 2012 12:30PM
Re: LPub Help! Submodels Do Not Load rwjorgen271November 14, 2012 02:45PM
Re: LPub Help! Submodels Do Not Load Philippe Hurbain483November 15, 2012 12:29AM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login