Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced
Re: Trouble with adding new primitives.
avatarAugust 02, 2013 11:19PM
Quote

For my primitives, it isn't really appropriate.
In that case just duplicate your stud* primitive to stu2* and MLCad will stay quiet...
SubjectAuthorViewsPosted
Trouble with adding new primitives. Jude Parrill398August 02, 2013 04:38PM
Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill175August 02, 2013 04:49PM
Re: Trouble with adding new primitives. Philippe Hurbain184August 02, 2013 11:19PM
Underside detail - was Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill182August 03, 2013 07:09AM
Re: Trouble with adding new primitives. Max Martin Richter166August 03, 2013 07:54AM
Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill180August 03, 2013 03:05PM
Re: Trouble with adding new primitives. Chris Dee184August 03, 2013 10:56PM
Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill196August 04, 2013 12:45AM
Re: Trouble with adding new primitives. Chris Dee195August 04, 2013 01:00AM
Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill208August 04, 2013 01:47AM
Re: Baseplate underside detailing Chris Dee191August 04, 2013 03:01AM
Re: Baseplate underside detailing Santeri Piippo182August 04, 2013 03:34AM
Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill176August 10, 2013 07:29PM
Re: Trouble with adding new primitives. Santeri Piippo227August 11, 2013 03:15AM
Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill157August 03, 2013 05:58PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login