Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced
Re: Trouble with adding new primitives.
avatarAugust 02, 2013 04:49PM
Doh, of course as soon as I post this I figure it out. Stupid MLCad is apparently trying insert "Fast-Draw" primitives, which I never asked it to do. I'll probably just re-name my primitives to avoid this altogether. I'll leave this up as a lesson for future part authors: don't name your primitives stud*.dat unless you're prepared to write fast-draw versions of them (and such a thing is appropriate for them). For my primitives, it isn't really appropriate.
SubjectAuthorViewsPosted
Trouble with adding new primitives. Jude Parrill346August 02, 2013 04:38PM
Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill144August 02, 2013 04:49PM
Re: Trouble with adding new primitives. Philippe Hurbain155August 02, 2013 11:19PM
Underside detail - was Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill157August 03, 2013 07:09AM
Re: Trouble with adding new primitives. Max Martin Richter138August 03, 2013 07:54AM
Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill160August 03, 2013 03:05PM
Re: Trouble with adding new primitives. Chris Dee160August 03, 2013 10:56PM
Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill158August 04, 2013 12:45AM
Re: Trouble with adding new primitives. Chris Dee166August 04, 2013 01:00AM
Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill174August 04, 2013 01:47AM
Re: Baseplate underside detailing Chris Dee162August 04, 2013 03:01AM
Re: Baseplate underside detailing Santeri Piippo156August 04, 2013 03:34AM
Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill150August 10, 2013 07:29PM
Re: Trouble with adding new primitives. Santeri Piippo190August 11, 2013 03:15AM
Re: Trouble with adding new primitives. Jude Parrill135August 03, 2013 05:58PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login