Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced
Re: Colour use
October 11, 2012 12:28PM
I had the same problem with the "newer" colours. I got everytime a lt. gray result.
But I don't know what I did, it works now on my computer.
There is something in my head, that I changed something in LDraw.ini
Nevertheless nowadays I use only Ldraw for the export.

Martin

Ja, jeg elsker LEGO klodser...
SubjectAuthorViewsPosted
Colour use Chris Beckett1226October 10, 2012 05:06PM
Re: Colour use Philippe Hurbain407October 11, 2012 12:07AM
Re: Colour use Chris Beckett414October 11, 2012 12:24AM
Re: Colour use Philippe Hurbain431October 11, 2012 02:11AM
Re: Colour use Travis Cobbs387October 11, 2012 09:48AM
Re: Colour use Chris Beckett377October 11, 2012 06:26PM
Re: Colour use Chris Beckett371October 12, 2012 08:00PM
Re: Colour use Steffen372October 13, 2012 03:37AM
Re: Colour use Chris Beckett382October 14, 2012 06:52PM
Re: Colour use Travis Cobbs346October 15, 2012 01:27PM
Re: Colour use Chris Beckett338October 16, 2012 12:59AM
Re: Colour use Chris Beckett383October 19, 2012 07:20AM
Re: Colour use Travis Cobbs330October 22, 2012 09:59AM
Re: Colour use Chris Beckett333October 22, 2012 05:28PM
Re: Colour use Philippe Hurbain360October 22, 2012 11:59PM
Re: Colour use Attachments Chris Beckett4495October 23, 2012 01:18AM
Re: Colour use Chris Beckett281December 02, 2012 10:03PM
Re: Colour use Attachments Chris Beckett591December 08, 2012 08:38PM
Re: Colour use Max Martin Richter373October 11, 2012 12:28PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login