Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced
Re: SR 3D Builder - mysterious error
October 21, 2013 05:04PM
I have 3GB.

LDCad loads the file, but it is pretty much unusable. I don't understand how camera movement works either.

edit

		Operating System
			Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
		CPU
			Intel Core 2 Duo E6600 @ 2.40GHz	36 °C
			Conroe 65nm Technology
		RAM
			3.00GB Single-Channel DDR2 @ 333MHz (5-4-4-14)
		Motherboard
			eMachines EMCP73VT-PM (CPU 1)	26 °C
		Graphics
			ASUS VS247 (1920x1080@60Hz)
			767MB GeForce GTX 460 (nVidia)	43 °C
		Hard Drives
			466GB Seagate ST350041 8AS SCSI Disk Device (SATA)	35 °C
		Optical Drives
			HL-DT-ST DVDRAM GH41N SCSI CdRom Device
		Audio
			High Definition Audio Device


Edited 2 time(s). Last edit at 2013-10-21 05:08PM by Michael Horvath.
SubjectAuthorViewsPosted
SR 3D Builder - mysterious error Michael Horvath578October 21, 2013 04:29PM
Re: SR 3D Builder - mysterious error Roland Melkert217October 21, 2013 04:41PM
Re: SR 3D Builder - mysterious error Michael Horvath446October 21, 2013 04:57PM
Re: SR 3D Builder - mysterious error Roland Melkert219October 21, 2013 05:01PM
Re: SR 3D Builder - mysterious error Michael Horvath195October 21, 2013 05:04PM
Re: SR 3D Builder - mysterious error Roland Melkert207October 21, 2013 05:12PM
Re: SR 3D Builder - mysterious error Michael Horvath211October 22, 2013 05:57PM
Re: SR 3D Builder - mysterious error Sergio Reano209October 23, 2013 02:32PM
Re: SR 3D Builder - mysterious error Michael Horvath431October 23, 2013 02:56PM



Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login